Eriolukord kestab

Valitsus on arutanud rahvarikaste ürituste korraldamise võimalikkust kevad-suvisel hooajal ja oma korralduse muudatusega lubatakse alates 02.05.2020 õues toimuvad spordi- ja liikumisüritused, kui
nendes tegevustes osalejaid on maksimaalselt kümme ning kui järgitakse 2 + 2 reeglit
(koos tohib liikuda üksi või kahekesi ning teistega tuleb hoida vähemalt 2-meetrist vahet). Suuremaid rahvakogunemisi ja üritusi korraldada mveel ei saa.

Tervislikud eluviisid ja sportlikud tegevused on jätkuvalt soovitatud ja seepärast oleme välja mõelnud uue, olukorda arvestava formaadi, kus matkapunktis ei ole vastuvõtjat ning registreerimine toimub FB sõnumina või kodulehe  tagasiside vormi kaudu. 

Üksi või perega seiklemine on põnev. Lisaks on rattasõit kardiotreening, mis tõstab toonust ja loob rõõmsaid mälestusi. Iga matkaja alustab retke oma kodust omale sobival ajal ja enda poolt valitud marsruudil. Selisel moel matkates ei teki inimeste koondumist ühel ajahetkel ühte kohta ega ole riski viirusega kokku puutuda. Lisaks oleme pikendanud matkapunkti külastamise aega. 

Uuendused on järgmised:
1. Matkapunktis ei ole vastuvõtjat.
2. Rattamatkal osalemiseks peab sihtpunkti külastama kalendris toodud kuupäevale eelneva nädala jooksul.
3. Registreerimiseks on vaja edastada oma andmed meie kodulehel oleva tagasiside vormi kaudu (www,tarturattamatkad.ee) või e-posti aadressil tarturattamatkad@gmail.com või sõnumiga meie facebooki lehel.

Sõnumi tekstis on vaja edastada järgmised andmed:
a. Vastus küsimusele, mis esitatakse nädal enne matka toimumise kuupäeva.
b. Oma osalejanumber või kui seda ei ole või oled selle unustanud, siis edasta oma nimi. (Kui osalesite perega koos, siis koondage andmed ühte kirja/sõnumisse)
c. Matkapäeval läbitud kilomeetrite arv.


4. Matkal registreerunute vahel loositakse välja 5 Tartu Rattamatkade hooaja tassi. Loosiauhindede võitjad avaldame oma facebooki lehel.

Soovime teile toredat kevadet ja rõõmsat matkahooaega!

PS. Nagu lubasime, siis loosime hooaja lõpus peaauhinnana välja jalgratta. Loosis osalemiseks pead olema osalenud vähemalt kaheksal matkal. Väiksemaid auhindu keerleb loosirattas veelgi.

Jälgi lisainfot meie FB lehel ja meie kodulehel!

Lisa kommentaar