Kui sa soovid minna kiirest, siis mine üksi. Kui sa soovid minna kaugele, mine koos teistega! /Warren Buffett/

Kui sa soovid minna kiirest, siis mine üksi. Kui sa soovid minna kaugele, mine koos teistega! /Warren Buffett/

Tartu Rattamatkade 2020. hooaja peaauhinna võitja käitus just nii – ta osales kõigil kaheteistkümnel matkal ja tegi seda koos oma kahe hea sõbrannaga. Tema oli neis kolmest ainuke, kes polnud veel võitnud rattamatkade hooaja tassi – nüüd sai ta endale tassi ja lisaks veel uhiuue jalgratta 😊.

Kerttu matkas suve jooksul kokku üle 400 kilomeetri. Meeldejäävamate sihtkohtadena nimetas ta Kavastut, mis asus Tartust kõige kaugemal ja see retk sai ette võetud väga kuumal suvepäeval. Sihtkohas tutvuti kohaliku elu-oluga ja tõdeti, et autoaknast vaadates ei näe pooltki seda, mis jalgrattaga ringi tiirutades.

Meenus ka hooaja esimene matk Kõrvekülla, kus kehtis veel koroonapiirang ja kus oli tegemist kontrollküsimusele vastuse leidmisega.

Hämmastas, et paljud Tartumaa raamatukogud asuvad kortermajades ja toimetavad väga kitsastes oludes. Ometigi on nad kogukonna jaoks olulised ja tihti kannavad nad ka külakeskuse rolli.

Kerttu on tartlanna ja kahe lapse ema. Ta on ka ise aktiivne lugeja ning külastab raamatukogu sagedasti. Ta andis teada, et võidetud ratta saab endale tütar, kes hakkab järgmisel aastal koos emaga matkasarjas osalema.

Palju õnne võitjale!

Lisa kommentaar