Eesti vanasõna ütleb, et ”Ei kandjal puudu maad ega sõudjal vett”. Rattamatkajate kohta võib siis võrdlusena lisada, … ja rattamatkajal kilomeetreid.

Eesti vanasõna ütleb, et ”Ei kandjal puudu maad ega sõudjal vett”. Rattamatkajate kohta võib siis võrdlusena lisada, … ja rattamatkajal kilomeetreid.

60-tuhande kilomeetri piir on TRM sarjas hetkel veel saavutamata, kuid 59792 km on tänaseks meil koos läbitud. Uued kilomeetrid on aga matkateedel täiesti tasuta saadaval ja kui keegi lisab oma järelmatkamise tulemuse, siis oleks kuuekümne tuhande kilomeetri tähis alistatud.

Kokku osales meie matkasarjas 278 osalejat, kes registreerisid ühtekokku 1745 matkal osalemist. Mõistagi on see matkasarja uus rekord ja siinkohal saame üksteist õnnitleda. Palju õnne rekordiomanikele!

Meeste-naiste võistlust pidasime ka. Napilt, kuid kindlalt olid seekord mehed aktiivsemad. Naistel on võimalus oma aktiivsemate matkajate tiitel uuel hooajal tagasi võita.

Uuendusena oli sel aastal kooliõpilastel võimalus märkida registreerimisvormil oma kool. Kokku osales kooliõpilasi 10%, mis annab korraldajatele usku selle sihtrühmaga edasi tegeleda. Kõikide matkadel osalenud kooliõpilaste vahel loosisime välja kolm Kommipommi kommikasti. Võitjateks olid osalejad numbritega 177; 766 ja 204.

Matkasarja loosiauhindadest oli juttu meie eelmises postituses ja seda kordama ei hakka. Kõik auhindade võitjad on saanud teate ja instruktsiooni, kuidas oma auhinnad kätte saada.

Tartumaa Omavalitsuste Liidu poolt väljapandud peaauhinna võitis Raivo, kes on koos oma perega matkanud juba meie matkasarja esimesest aastast alates. Pikema loo avaldame peaauhinna võitjast nädala teises pooles.

Palju õnne kõigile auhinnasaajatele ja kõikidele osalejatele, kes said oma matkadel nautida rõõmsaid hetki, avastada uusi kohti ning taaskülastada juba käidud radasid.

Aitäh toetajatele, kaasaelajatele, abistajatele ja fotode ning kirjade saatjatele!

Lisa kommentaar