Kevad Kabinas on täis toimetamisi
R.Remmelkoor foto

Kevad Kabinas on täis toimetamisi

Meie sarja osaleja Reele kirjutas: ”Tore on enda jaoks uusi ja huvitavaid kohti avastada. Eriti veel kena ilmaga, sest lõpuks ometi sai tunda kevadetunnet koos särava päikesepaiste, sinitaevas sõudvate valgete pilvetupsude, hurmava toomingalõhna ja romantilise ööbikute laksutamisega.” Arvatavasti said ka ülejäänud 142 osalejat oma elamuse ja põnevuse kätte.

Nagu nägite, siis Kabina külakeskuses toimetavad kohalikud elanikud koos ja loovad endale rahulikku elukeskkonda. Mõni elanik on endale paadi soetanud, mõni nokitseb aiatraktori juures, mõni keedab pliidi juures perele õhtusööki ja mõni … eks ole seal Kabinas nii, nagu igalpool mujalgi – hommikul tööle/kooli, õhtul koju ja uus ring võib alata … Loodetavasti saime Kabina külaelust väikese raasukese teada.

Lisa kommentaar