Meeste võit!

Tartu Rattamatkade kolmas matk viis seiklejad Nõo alevisse, kus algselt oli planeeritud raamatukogu külastamine. Eriolukorra tõttu raamatukokku ei pääsenud, kuid matk toimus sellele vaatamata. Kokku võttis Nõo matka ette 135 osalejat ja üheskoos läbiti 6224 kilomeetrit. Seekord oli osalejaid meeste/naiste arvestuses võrdselt, kuid mehed saavutasid ülinapi võidu 68:67. Üldseis on siiski naiste kasuks 2:1. Põnev arvestus jätkub ja eks tulevik näitab, kas matkasari pakub rohkem lusti meestele või naistele…

Tänan saadetud fotode eest! Fotod on vaatamiseks meie kodulehe galeriis.

Tänan ka tagasiside eest! Mõned kommentaarid:

-Selline formaat, et terve nädala jooksul võib matka läbida, võiks olla ka peale eriolukorra lõppemist (lisaks konkreetsele matkapäevale), sest alati ei ole võimalik matka õigel kuupäeval läbida, aga osaleda tahaks. Jõudu korraldamisel!
-Mulle väga sobib selline variant, kui saab sõita vabalt valitud päeval. Aitäh!
-Virtuaalne matkasari on väga väga sobilik meie perele. Lisaks rattasõidule sai Nõo Veskijärves teha üks karastav ujumine.
-Tegin vahepeatuse Nõo kalmistul ja jalutasin natuke ringi. Oli väga ilus ja rahulik koht. Aitäh soovituse eest.
-Võiks jätkata üritust formaadis, et terve nädal on võimalik sihtkohta sõita. Suvel on vahel üsna keerukas jõuda pühapäeva lõunaks Tartusse rattaselga, kui oled laupäeval otsustanud teise Eesti otsa minna 😊
-Kõik 2020 a matkad võiks olla samas formaadis, et nädala jooksul saab endale sobival ajal läbida. Vastuvõtt ei ole vajalik, kuigi on olnud tore kui keegi on ootamas.
-Tegelikult on päris tore omale sobival ajal nädala jooksul sihtkohta minna. Alguspunkt kõigil ju nagunii erinev, seega ühist sõitmist ei ole. Nädalane aken annab parema võimaluse leida sobiv aeg.
Ja väiksed ülesanded annavad põnevust juurde😊
-jne.

Loosiauhinnad loosisime ka välja. Seekord on Tartu Rattamatkade hooaja tassi õnnelikud võitjad osalejad nr. 459, 691, 8, 616 ja 137. Võtame teiega ühendust ja lepime kokku kingituste üleandmise.

Lisa kommentaar