Emadepäeval koos emaga rattamatkal

Emadepäeval koos emaga rattamatkal

Eelmise nädala ilmaennustus oli rattamatkajale karm ja täpselt niisugune ilm matkanädalal tuligi – vihm, tuul, jahedus. Pühapäeval saabus koos emadepäevaga õnneks kena kevadilm ja see suurendas matkast osalejate arvu. On tore teada, et pered võtsid koos ette meeldejääva retke.

Tuleb tunnustada ja kiita inimest, kes seadis matka sihtkohas üles päevakohase luuletuse 🙂 Kõigile meeldis! Nii tore!

Melliste paisjärve matkal osales kokku 137 inimest (mehi 75 ja naisi 62). Meeste/naiste arvestuses on nüüd seis 1:1.Kõikide matkajate kilometraaži liitmisel sain tulemuseks 6126 km.

NB! Käesoleval aastal saab kõikidest matkadest ka tagantjärgi osa võtta ja enda osaluse kodulehe registreerimise vormil vormistada. Selleks on vaja rippmenüüst valida matka number ja vastata kontrollküsimusele õieti.

Teise matka loosiauhindade võitjateks said osalejad numbritega 784, 678, 771, 583 ja 699. Õnnitleme! Oma auhinnad saab kätte Tartu Velospetsi poest (Riia mnt 130). TRM hooaja tasse saab poest ka osta (10.-) Olgu veel mainitud, et TRM 2021 hooaja osaleja saab Velospetsi poest ostetud kaubalt 5% soodustust. Allahindluse saamiseks on vaja seda küsida.

Ja veel: tänud suured meie sarja osalejatele, kes on leidnud võimaluse ja pidanud vajalikuks matkasarja rahaliselt toetada. Aitähh!

Järgmisel nädalal saab seada sihte juba Tõravere ja Elva suunas, mil sihtkohaks on Mosina vesiveski. Kirjutan selle kohta eraldi.

Lisa kommentaar